fredag 30. desember 2011

Nyttårsaften på Copacabana!

Finnes det en bedre fest enn nyttårsaften på Copacabana i Rio? Midt på sommeren, en million mennesker, alle kledd i hvitt, rolig stemning, fabelaktig fyrverkeri!


En million er sikkert bare noe de sier, men det er ihvertfall kilometervis med strand og aveny og sidegater stapp fullt med folk. (Bildet over er rappet fra nettet...)

Nyttårsaften 2009 til 2010 var vi der. Bodde hjemme hos noen av mine beste brasilianske venner, Renata og Marcelo, ikke langt fra stranda.


På kvelden var vi invitert på fest hos noen folk vi ble kjent med på Ilha Grande uka før. De bodde i ei gate med utsikt til favelaen Pavãozinho. Fantasktisk når det ble mørkt, fargerikt som et kaleidoskop på freeze:


Ett bilde til fra festen på stranda. Dette har jeg også rappet fra nettet. Av Juliana Coutinho, tydeligvis. Takk! Det må være lov når bildet formidler festen og gleden på en så bra måte.Avslutter med nyttårsskålen! Pernille, Marcelo, Renata, Pia. Godt nytt år til alle!

2012 blir superspennende. For min egen del: Skrive bok! Det får du høre mye mer om her på BrasiLeira i året som kommer. Godt nytt år!


1 kommentar:

  1. Foi um reveillon muito intenso, quente e com amigos queridos! No próximo estaremos com uma filha! Beijos!!!! Marcelo.

    SvarSlett