mandag 20. august 2012

20.000 treff og konkurranse!

Hey! I løpet av sommeren har antall treff på bloggen vippet over 20.000! BrasiLeira har eksistert i under to år, så det må da være bra for en såpass sær blogg på norsk? Jeg feirer med å gi deg en premie!Grafen viser utviklingen måned for måned. I år har det vært over 1000 treff i måneden, bortsett fra nå i sommerferien. Foreløpig topp var mars med over 1700 treff, august ligger an til 1200.

Statistiske kuriosa
Siden oppstarten høsten 2010 har det altså vært 20.000 treff på bloggen. Aller flest på de fem sakene du ser under "populære innlegg" i høyre kolonne. Fra Amazonas til caipirinha. Folk har vært inne fra hele verden. På topp fem kommer Norge, USA, Brasil, Russland og Tyskland. På åttende plass kommer Ukraina. Hva, Ukraina? Kjenner jeg noen der?

De som kommer til BrasiLeira gjennom google søker etter ord som Amazonas, nedbrent og avskoging. Men stadig flere søker etter temaer som olje, ord som Petrobras eller direkte etter brasileira. Det er lovende. Ellers finner folk fram til bloggen gjennom egenreklame på facebook og twitter. (Jeg er litt redd for at jeg pusher for mye...)

Konkurranse: Hvordan spre det glade budskap?
Jeg vil selvfølgelig at så mange som mulig skal lese BrasiLeira. Men hvordan? Jeg står i stampe. Kan du hjelpe meg? Premie, som alltid, Norges beste caipirinha. (Jada, Pål. Jeg skylder deg to. Jeg har ikke glemt det...)

Skriv inn forslaget i kommentarfeltet under. På forhånd takk for alle bidrag!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer Torkjell! Artiklene på BrasiLeira er veldig interessante, og bidrar med mye kunnskap der det trengs. Keep up the good work!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Leo!

   Takk for skryt. Jeg gjør mitt beste. Takk også for at dere publiserer tekster herfra på HeiaBrasil.no

   Men hvordan spre det glade budskap? Hva gjør dere for å nå ut til folk med Heia Brasil og Preto no Branco?

   t

   Slett